65 de ani de la Victorie
blog creat de Victor Turculet
четверг, 6 мая 2010 г.
Rusia a demarat acţiunea „Trăiască Victoria”


Rusia se pregăteşte pentru sărbătorirea a 65 de ani de la Victoria în cel de-al Doilea Război Mondial. În cinstea acestei date a fost pregătită acţiunea „Trăiască Victoria", la care poate participa orice locuitor al Rusiei.

Organizatorii acţiunii spun că pentru a participa la acţiune este sufient să se formeze numărul „1945" de pe telefonul mobil pentru a instala gratuit o melodie din timpul războiului în calitate de rington.

Ministrul rus al Comunicaţiilor, Igor Şcegolev, a fost unul din primii participanţi la proiect care a descărcat pe mobilul său marşul „Despărţirea". Ministrul consideră că circa 50 milioane de clienţi pot participa la această acţiune:

„În total sunt 5 melodii şi cred că dacă am efectua un mini-sondaj, toţi ar numi aceste melodii. Este vorba despre imnul „Ziua Victoriei", cântecele „Katiuşa", „Baticul albastru", „Noaptea întunecată" şi „Despărţirea". Aceste melodii emoţionează, sunt primele de care ne amintim când vorbim despre cel de-al Doilea Război Mondial şi eroismul poporului nostru".

Organizatorii acţiunii speră că foarte mulţi tineri vor participa la această acţiune patriotică, în acest mod demonstrând stima faţă de veteranii de război.

Aceste melodii vor putea fi ascultate chear de pe acest blog.
0 Comments:

Отправить комментарий